Консультація
  • Головна>
  • Блог>
  • Зустрічайте нові SSD-накопичувачі від Prologix
30.08.2024
  • Всі
  • Статті
  • Акції

Зустрічайте нові SSD-накопичувачі від Prologix

Зустрічайте нові SSD-накопичувачі від Prologix

Висока швидкість та надійність зберігання даних відіграють важливу роль у забезпеченні безперебійної роботи сучасних ПК, ноутбуків, моноблоків, неттопів та інших комп'ютерних систем. Prologix чудово розуміє світові тенденції та потреби користувачів, тому регулярно випускає актуальні комп'ютерні комплектуючі.

На цей раз бренд випустив п'ять моделей швидкісних SSD-накопичувачів. Вони отримали гідні характеристики за швидкістю та циклом записів, тому підходять для вирішення будь-яких завдань: від повсякденного використання та розваг, до професійного геймінгу та складних робочих завдань.


Особливості нових моделей SSD-накопичувачів від Prologix

 Нові моделі SSD-накопичувачів представлені у двох форм-факторах: стандартному 2,5” (інтерфейс SATA), а також ультрашвидкий NVMe (інтерфейс M2). Всі моделі мають унікальні технічні характеристики, які стануть оптимальними для вирішення того чи іншого завдання. Основним призначенням пристроїв є комплектація нових систем та модернізація комп'ютерів з жорсткими дисками.


Моделі в лінійці 2,5” SSD-накопичувачів

У лінійці твердотільних 2,5” SSD-накопичувачів Prologix представив чотири моделі, об'ємом від 128 Гб, до 1 Тб.  Всі вони мають ідентичні характеристики часу напрацювання на відмову – 1,5 мільйона годин, а також швидкість запису даних – до 510 Мб/с та читання даних – до 530 Мб/с.

- SSD Prologix S360 1Tb – пропонує максимум пам'яті. Підійде для користувачів бажаючих отримати швидкісний диск великого обсягу для вирішення будь-яких завдань. Встановлюйте найсучасніші «важкі ігри», зберігайте відео з високою роздільною здатністю та інші важливі файли, зі швидким доступом до них. Пристрій пропонує чудовий ресурс записів – 480 Тб;

- SSD Prologix S360 512Gb – універсальне рішення, що пропонує користувачеві оптимальний обсяг пам'яті за помірну ціну. Дозволяє встановлювати операційну систему для швидкого запуску, всі необхідні програми для роботи та навчання, сучасні ігри та зберігати мультимедійні файли для швидкого доступу. Має чудовий ресурс записів – 240 Тб;

SSD Prologix S360 256Gb – оптимальне рішення для тих, хто підбирає швидкий та дешевий накопичувач. Ідеальний для складання нових офісних систем та модернізації застарілих ноутбуків із жорстким диском. Дозволяє встановити ОС та основні програми для комфортної роботи, відмінний варіант для навчання та офісної роботи. Має хороший ресурс записів - 120 Тб;

- SSD Prologix S360 128Gb – твердотільний накопичувач, призначений для нових систем початкового рівня та модернізації офісних комп'ютерів, що використовуються для нескладних завдань. Дозволяє суттєво прискорити запуск ОС, а також встановити основні робочі програми. Має ресурс запису – 60 Тб.


Попередня стаття
Наступна стаття
Акції